Path 0 jaar 13 jaar
Event

GOAB-wandeling

15 juni 2023

Wandel je mee tijdens de GOAB-wandeling?

Op donderdag 15 juni organiseert Innovatie nul13 alweer de vierde GOAB-wandeling. Tijdens deze ochtend brengen we je op de hoogte van de actuele landelijke ontwikkelingen van het Onderwijsachterstandenbeleid en onze visie hierop.

Inhoudelijke kennissessies mét praktijkvoorbeelden
Tijdens de kennissessies gaan we dieper in op de onderwerpen Indiceren en toeleiden in de praktijk’ en ‘VVE Resultaatafspraken’. Dat leggen we vast in ons beleid en we maken afspraken met betrokken partijen uit het werkveld. Maar dan? Hoe ziet de vertaling van het beleid en  de gemaakte afspraken eruit in de praktijk? We laten hier professionals uit het werkveld aan het woord en gaan samen hierover in gesprek.

Wandelen en kennis uitwisselen
Er is uiteraard ook weer tijd voor een mooie wandeling over het landgoed waarbij je met andere beleidsadviseurs ervaringen kunt uitwisselen.

Kortom, een mooi inhoudelijk programma, dat wil je niet missen!

Subsessie

Indiceren en toeleiden in de praktijk

 

 

Freya Gerbrandy (Innovatie nul13) en Lonneke van der Veer (Yunio JGZ) gaan het hebben over het proces van indiceren en toeleiden. Een relevante sessie waarbij we vooral inzoomen op hoe het in de praktijk verloopt en wat dat kan betekenen voor uw gemeentelijke rol en beleid. Lonneke deelt haar praktijkervaringen uit de jeugd-gezondheidszorg. Interessant om het eens vanuit deze invalshoek te horen!

Freya Gerbrandy Lonneke van der Veer Innovatie nul13 GOAB Wandeling
Subsessie

VVE Resultaatafspraken

 

Janine Boekelder (Innovatie nul13) en Judith Kuiten (MEd onderwijskundige, ontwikkelaar en spreker op het gebied van succesvolle lerende kinderopvang-organisaties) leggen de focus op de VVE resultaatafspraken. Wat gebeurt na de gemaakte afspraken in de praktijk? Hoe worden die geborgd en gemonitord? En vooral: hoe duid je de inzichten en welk gesprek voer je dan als gemeente met de partners? Het doel is om meer grip en inzicht op je beleidsdoelstellingen te krijgen en daarover de regie te voeren.

Janine Boekelder Judith Kuiten Innovatie nul13 GOAB Wandeling

Programma

 

9:30 – 9:45                      Ontvangst

9:45 – 10.15                     Presentatie ‘Actuele landelijke ontwikkelingen op het gebied van Onderwijsachterstandenbeleid’

10.15 – 11:00                   Subsessie 1 | Indiceren en toeleiden in de praktijk door Freya Gerbrandy & Lonneke van der Veer (Yunio JGZ)

11:00 – 11:20                   Wandeling over Landgoed Anderstein

11:20 – 12:05                   Subsessie 2 | VVE Resultaatafspraken door Janine Boekelder (Innovatie nul13) & Judith Kuiten (MEd onderwijskundige, ontwikkelaar en spreker

12:05 – 12:15                   Afsluiting

12:15 – 13:00                   Lunch

Vragen over dit event?

Natasja Esseboom
Meld je aan

Ik wil aanwezig zijn bij dit event!

"*" geeft vereiste velden aan

Events

Gerelateerde events

Webinar On demand

Webinar | De route naar een passende kostprijs VE

Waar: Online

Voor wie: Beleidsadviseurs gemeenten

Meld je aan
Webinar 22 juni 2023

Webinar | Alles over de Peutermonitor

Waar: Online

Voor wie: Beleidsadviseurs gemeenten

Meld je aan
Webinar 6 juli 2023

Webinar | Alles over de VVE resultatenmonitor

Waar: Online

Voor wie: Beleidsadviseurs gemeenten

Meld je aan