Path 0 jaar 13 jaar
Adviseur

Alles over Talitha

Dit is Talitha

“Ik kijk altijd naar wat er al goed gaat”

Als adviseur is Talitha altijd bezig met de verbinding tussen gemeente en partijen. Ze kijkt altijd vanuit de opdracht of de ambitie van de gemeente: “hoe kunnen we iets het best vormgeven of het doel bereiken?” Haar toegevoegde waarde is dan ook haar achtergrond in het onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg. Ze begrijpt beide kanten van de tafel en kan ze goed verbinden omdat ze weet wat er speelt.

Talitha kijkt altijd eerst naar wat er al goed gaat en wat versterkt kan worden. “Ik ga eerst in gesprek met de gemeente en daarna met de partijen.” Eerst begrijpen, dan actie ondernemen. Talitha krijgt energie van hoofdbrekende uitdagingen en mensen verbinden. “Verbinden betekent voor mij alles slimmer aan elkaar knopen, dan gaat het vanzelf lopen.”

  • Maakt graag lange wandelingen met haar hond
  • Bakt graag taarten, kneuterig maar waar
  • Is altijd zichzelf: wat je ziet is wat je krijgt
  • Wil graag politiek verslaggever worden
  • Krijgt energie van ingewikkelde vraagstukken
Over Innovatie nul13

Wij zijn een bureau dat weet wat er speelt. We zitten dicht bij het vuur en bovenop nieuwe ontwikkelingen. We zijn flexibel en spelen in op een behoefte met een hands-on aanpak. We geven praktisch en snel uitvoerbaar advies, waar je als gemeente meteen mee aan de slag kan.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s