Overzicht locaties

Alle locatiegegevens voor kinderopvang en onderwijs direct inzichtelijk

Onderwijsachterstandenbeleid gaat altijd over samenhang, samenwerking en effect. Gemeenten hebben de regie hierin en samen met uw partners werkt u aan een effectief onderwijsachterstandenbeleid. Effectief, dús meetbaar. En meetbaar betekent dat er inzicht is. Inzicht in de indicatoren voor onderwijsachterstanden, maar ook inzicht in de (VVE)locaties in uw gemeente.

In onderstaande monitor kunt u eenvoudig uw gemeente selecteren waarna u diverse gegevens van de verschillende kinderopvanglocaties en de locaties voor primair onderwijs in uw gemeente ziet. Het helpt u bij het verkrijgen van het juiste overzicht.

 

Actuele data van het LRK en DUO is als brondata voor deze monitor gebruikt. Vanwege de grote hoeveelheid data kan het even duren voordat de monitor volledig zichtbaar is.

“In één oogopslag een actueel en helder beeld per gemeente”

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie over dit overzicht? Bent u benieuwd naar wat deze en andere data over onderwijs en kinderopvang voor u kunnen betekenen? Wij kunnen u helpen met meer gegevens en nadere inzichten. Ons team helpt u graag een stap verder.