Overzicht locaties

Alle locatiegegevens voor (nood)kinderopvang en onderwijs direct inzichtelijk

Voor kinderen van wie de ouders in cruciale beroepsgroepen werken, is afgesproken dat er opvang geregeld wordt in de school en het kinderdagverblijf, zodat hun ouders kunnen blijven werken.
Gemeenten worden door het ministerie gevraagd deze noodopvang 24 uur per dag, 7 dagen per week, te coördineren. De ministers roepen burgemeesters en wethouders op nauw betrokken te zijn bij de opvang van kinderen in hun gemeente. Om dit adequaat uit te voeren, is een actueel overzicht van alle locaties in uw gemeente noodzakelijk.

In onderstaande monitor kunt u eenvoudig uw gemeente selecteren waarna u diverse gegevens van de verschillende kinderopvanglocaties en de locaties voor primair onderwijs in uw gemeente ziet. Het helpt u bij het verkrijgen van het juiste overzicht.

 

Actuele data van het LRK en DUO is als brondata voor deze monitor gebruikt. Vanwege de grote hoeveelheid data kan het even duren voordat de monitor volledig zichtbaar is.

“In één oogopslag een actueel en helder beeld per gemeente”

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie over dit overzicht? Bent u benieuwd naar wat deze en andere data over onderwijs en kinderopvang voor u kunnen betekenen? Wij kunnen u helpen met meer gegevens en nadere inzichten. Ons team helpt u graag een stap verder.