Path 0 jaar 13 jaar
Werken bij Innovatie nul13

Ben jij de friskijker
die ons komt versterken?

Welkom in ons team

Word onderdeel van ons hechte team

Wij zijn friskijkers. We denken een stap verder en doen dat ook. Zo zit jij ook in elkaar. Je vindt het een leuke uitdaging om mee te werken aan de groei van onze organisatie. Sterker nog, je wilt bij ons horen om samen met ons bij te dragen aan het creëren van de beste kans voor kinderen en hun gezinnen. Daar kun je bij ons op verschillende manieren invulling aan geven.

Ons team is verfrissend. We hebben collega’s met kennis van verschillende onderwerpen binnen het sociaal domein. Waar de een een adviserende rol heeft, is de ander juist analytisch en cijfermatig sterk. Die mix aan mensen maakt van ons een warm en hecht team. We hebben regelmatig uitjes  – georganiseerd door collega’s – om dat gevoel vast te houden.

Samen komen we verder. Met elkaar en voor anderen.

 

 

Wil je meer weten over werken bij Innovatie nul13?
Koen vertelt je graag meer!

Koen Kock
32 tot 38 uur

Adviseur Sociaal Domein

Lees verder
32 tot 38 uur

Adviseur Sociaal Domein

Lees verder
Arbeidsvoorwaarden

Dit krijg je van ons

Naast een inhoudelijk uitdagende baan zijn goede arbeidsvoorwaarden belangrijk. We zorgen goed voor onze medewerkers. Zo vinden wij werkgeluk enorm belangrijk, evenals de werk-privébalans. Dat gunnen wij jou ook!

In ons team besteden we aandacht aan elkaar. Zo houden we elkaar scherp, helpen we elkaar waar nodig en maken we veel plezier. Daarom zijn er regelmatig gezellige teamuitjes.

  • Persoonlijk ontwikkelbudget – voor bijvoorbeeld extra ondersteuning in je werk óf die gave schaatsclinic
  • Natuurlijk kun je thuiswerken, maar we zien je ook graag op kantoor
  • Laptop en telefoon op onze kosten, zodat jij je werk goed kunt doen
Sollicitatieproces

Stap voor stap een nieuwe baan

Om echt te weten of er een match is, leren we je graag beter kennen. Dat doen we stap voor stap. We beginnen met een telefonische kennismaking, gevolgd door een kennismaking bij ons op kantoor. En als je inhoudelijk genoeg weet, eet je gezellig een broodje mee aan de lunchtafel. Je collega’s maken je werk tenslotte nóg leuker.

Teamuitje! Met z'n allen zeilen
Overleg? Dat doen we in de gezamenlijke ruimte
Werken op Landgoed Anderstein