Over ons

Over ons

Innovatie nul13 is compact en gespecialiseerd. Met de juiste mensen en alle essentiële expertises. Dit is het team dat opvang, onderwijs, zorg en gemeenten helpt met een effectief beleid binnen het sociaal domein, een passend onderwijskansenbeleid, de integratie van (jeugd)zorg en kinderopvang en alle onderliggende, complexe vraagstukken:

Koen Kock

Als senior adviseur kent Koen het klappen van de zweep bij alle ontwikkelingen die nu spelen in het kader van onderwijsachterstanden, gelijke kansen en jeugdzorg. Koen heeft veel ervaring met het begeleiden van complexe (samenwerkings)processen tussen organisaties en overheden en de relaties met omliggende werkvelden. Door zijn kennis worden vraagstukken objectief en met zijn energieke en verbindende persoonlijkheid streeft hij altijd naar een gedragen (project)resultaat en advies. Vaak zijn hierbij ook vraagstukken van grip, wie doet wat, wat kost iets en toekomstbestendigheid aan de orde. Koen is partner bij Innovatie nul13.

Innovatie_nul13_Koen_Kock2
Innovatie_nul13_Sebastiaan_Baauw

Sebastiaan Baauw

Sebastiaan is als senior adviseur actief binnen complexe opdrachten waarbij hij zijn bedrijfskundige en juridische ervaring weet in te zetten. Hij brengt hierbij zijn uitgebreide kennis van (data)analyses en bedrijfskundige onderzoeken in. Hij weet zaken inzichtelijk en objectief te maken voor opdrachtgevers en samenwerkingspartners binnen de keten van gemeente, onderwijs, kinderopvang en (jeugd)zorg. Met zijn oplossingsgerichte aanpak weet hij anderen vaak te verrassen met zaken die zijzelf nog niet (scherp) in beeld hadden. Sebastiaan is partner bij Innovatie nul13.

Janine Boekelder

Al jarenlang betrokken bij alle ontwikkelingen in de kinderopvang en gemeenten in het algemeen en het onderwijsachterstandenbeleid en de voor- en vroegschoolse educatie in het bijzonder. Daarmee is Janine als senior adviseur een gedegen en gedreven gespreks- en sparringpartner voor alle geledingen binnen gemeente, kinderopvang en onderwijs. Met een achtergrond in communicatie en klantstrategie weet ze als geen ander de verbinding te leggen tussen de betrokken partners in de diverse vraagstukken die op tafel liggen. Janine is partner bij Innovatie nul13.

Innovatie_nul13_Janine_Boekelder2
Innovatie_nul13_Freya_Gerbrandy2

Freya Gerbrandy

Freya is al geruime tijd adviseur bij Innovatie nul13 en begrijpt het speelveld en de ketenpartners in het sociaal domein als geen ander. Altijd 100% betrokken bij ieder project. Opdrachtgevers zijn blij met haar heldere, praktische en to-the-point adviezen. Freya weet mensen én processen in beweging te krijgen.

Iris Lemmen

Iris maakt deel uit van het Peutermonitor-team en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door haar prettige manier van communiceren en haar klantvriendelijkheid voelen klanten zich gehoord en geholpen. Iris werkt zorgvuldig, luistert goed en zorgt dat vragen rondom de Peutermonitor snel worden opgepakt. Zo draait de helpdesk van de Peutermonitor altijd op volle kracht.

Innovatie_nul13_Iris_Lemmen3
Innovatie_nul13_Yentl_Melssen

Yentl Melssen

Yentl is een ervaren projectmanager met een heldere kijk op (ICT-)processen. Ze is ondernemend en enthousiast en heeft een grote verbeeldingskracht. Iemand die denkt in kansen en mogelijkheden en graag out of the box kijkt. Altijd op zoek naar verbeteringen en concreet resultaat. Met haar prettige en open manier van communiceren is zij een waardevolle aanvulling op ons team.

Talitha van den Berg

Met een achtergrond binnen de kinderopvang heeft Talitha veel ervaring met inhoudelijke en procesmatige ontwikkelingen in het sociale domein. Als adviseur sociaal domein overziet ze het speelveld met name op het gebied van het onderwijsachterstandenbeleid, passende kinderopvang en dagarrangementen in het onderwijs. Ze verbindt partijen op een manier waarbij duurzame relaties ontstaan en krachten worden gebundeld.

adviseur sociaal domein
Innovatie_nul13_Madeleine_de_Beus_zw

Madeleine de Beus

Madeleine is van alle markten thuis! Na haar Master Gezondheidswetenschappen (specialisatie Preventie en Publieke Gezondheidszorg) is ze als junior adviseur actief betrokken bij opdrachten rondom preventie, indiceren en toeleiden. Met haar onuitputtelijke energie duikt ze in ieder vraagstuk, schakelt ze de juiste mensen in en zorgt altijd voor een oplossing of advies. Deze teamplayer springt als het nodig is ook bij in het Peutermonitor-team.

Mara Inkenhaag

Mara is de duizendpoot van Innovatie nul13! Ze ondersteunt het hele team bij diverse projecten en houdt overal vinger aan de pols. Deze teamplayer is behulpzaam en zorgvuldig en heeft klantgerichtheid hoog in het vaandel staan.

Mara Inkenhaag

Natasja Esseboom

Op Natasja kan het hele Innovatie nul13-team bouwen. Als Management Assistent is ze een echte regelaar. Ze zorgt onder andere voor het agendabeheer en facilitaire zaken op ons kantoor, maar ze is ook een ster in het bewaken van deadlines en het organiseren van events. Een spin-in-het-web dus én onze rots in de branding.

Marloes Slijderink

Op Marloes kun je rekenen! Marloes is adviseur bij Innovatie nul13 en heeft praktijkervaring op het gebied van Jeugdzorg en kinderopvang. Haar vermogen om kritisch te kijken en te luisteren zorgt ervoor dat ze de klant als geen ander begrijpt. Dit zet ze constructief in om gemeenten te voorzien van doordachte adviezen. Daarnaast voorziet Marloes de gemeenten die gebruik maken van onze Peutermonitor van inhoudelijk advies zodat zij optimaal gebruik kunnen maken van hun monitor resultaten.

Marloes Slijderink

Samen een stap verder

Een deel van onze specialiteit en flexibiliteit hebben we te danken aan onze samenwerkingspartners voor specifieke aanvullingen. Denk bijvoorbeeld aan HRM, juridische vraagstukken, onderwijshuisvesting en pedagogische visievorming.
Per opdracht of traject stellen we een team samen dat het beste bij de situatie én de oplossing past. Meer weten?
Kennismaken is altijd vrijblijvend >>

Benieuwd naar één van ons?