Over ons

Over ons

Innovatie nul13 is compact en gespecialiseerd. Met de juiste mensen en alle essentiële expertises. Dit is het team dat opvang, onderwijs, zorg en gemeenten helpt met een effectief beleid binnen het sociaal domein, een passend onderwijskansenbeleid, de integratie van (jeugd)zorg en kinderopvang en alle onderliggende, complexe vraagstukken:

Koen Kock

Als senior adviseur kent Koen het klappen van de zweep bij alle ontwikkelingen die nu spelen in het kader van onderwijsachterstanden, gelijke kansen en jeugdzorg. Koen heeft veel ervaring met het begeleiden van complexe (samenwerkings)processen tussen organisaties en overheden en de relaties met omliggende werkvelden. Door zijn kennis worden vraagstukken objectief en met zijn energieke en verbindende persoonlijkheid streeft hij altijd naar een gedragen (project)resultaat en advies. Vaak zijn hierbij ook vraagstukken van grip, wie doet wat, wat kost iets en toekomstbestendigheid aan de orde. Koen is partner bij Innovatie nul13.

Innovatie_nul13_Koen_Kock2
Innovatie_nul13_Sebastiaan_Baauw

Sebastiaan Baauw

Sebastiaan is als senior adviseur actief binnen complexe opdrachten waarbij hij zijn bedrijfskundige en juridische ervaring weet in te zetten. Hij brengt hierbij zijn uitgebreide kennis van (data)analyses en bedrijfskundige onderzoeken in. Hij weet zaken inzichtelijk en objectief te maken voor opdrachtgevers en samenwerkingspartners binnen de keten van gemeente, onderwijs, kinderopvang en (jeugd)zorg. Met zijn oplossingsgerichte aanpak weet hij anderen vaak te verrassen met zaken die zijzelf nog niet (scherp) in beeld hadden. Sebastiaan is partner bij Innovatie nul13.

Janine Boekelder

Al jarenlang betrokken bij alle ontwikkelingen in de kinderopvang en gemeenten in het algemeen en het onderwijsachterstandenbeleid en de voor- en vroegschoolse educatie in het bijzonder. Daarmee is Janine als senior adviseur een gedegen en gedreven gespreks- en sparringpartner voor alle geledingen binnen gemeente, kinderopvang en onderwijs. Met een achtergrond in communicatie en klantstrategie weet ze als geen ander de verbinding te leggen tussen de betrokken partners in de diverse vraagstukken die op tafel liggen. Janine is partner bij Innovatie nul13.

Innovatie_nul13_Janine_Boekelder2
Innovatie_nul13_Freya_Gerbrandy2

Freya Gerbrandy

Freya is helemaal thuis in arbeids- en organisatiepsychologie. Voor de klant pakt ze projecten zowel inhoudelijk als organisatorisch op. Kenmerkend voor Freya zijn haar open vizier, brede interesses, en de kracht om mensen én processen in beweging te krijgen.

Iris Lemmen

Iris maakt deel uit van het Peutermonitor-team en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door haar prettige manier van communiceren en haar klantvriendelijkheid voelen klanten zich gehoord en geholpen. Iris werkt zorgvuldig, luistert goed en zorgt dat vragen rondom de Peutermonitor snel worden opgepakt. Zo draait de helpdesk van de Peutermonitor altijd op volle kracht.

Innovatie_nul13_Iris_Lemmen3
Innovatie_nul13_Yentl_Melssen

Yentl Melssen

Yentl is een ervaren projectmanager met een heldere kijk op (ICT-)processen. Ze is ondernemend en enthousiast en heeft een grote verbeeldingskracht. Iemand die denkt in kansen en mogelijkheden en graag out of the box kijkt. Altijd op zoek naar verbeteringen en concreet resultaat. Met haar prettige en open manier van communiceren is zij een waardevolle aanvulling op ons team.

Talitha van den Berg

Met een achtergrond binnen de kinderopvang heeft Talitha veel ervaring met inhoudelijke en procesmatige ontwikkelingen in het sociale domein. Als adviseur sociaal domein overziet ze het speelveld met name op het gebied van het onderwijsachterstandenbeleid, passende kinderopvang en dagarrangementen in het onderwijs. Ze verbindt partijen op een manier waarbij duurzame relaties ontstaan en krachten worden gebundeld.

adviseur sociaal domein
Innovatie_nul13_Madeleine_de_Beus_zw

Madeleine de Beus

Madeleine maakt deel uit van het Peutermonitor-team. Ze helpt onze klanten om tot een optimaal gebruik van de Peutermonitor te komen. Madeleine werkt nauwkeurig en is transparant in haar communicatie. Ze heeft haar master Health Science afgerond met als specialisatie Prevention and Public Health. Vanuit die achtergrond is zij ook betrokken bij opdrachten rondom preventie, indiceren en toeleiden.

Liora van der Meer

Als projectondersteuner van het Peutermonitor-team staat Liora klaar om vragen over de Peutermonitor te beantwoorden. Altijd op zoek naar de vraag achter de vraag om zo tot de beste oplossing te komen. Deze aanpakker zet graag nét een stapje extra en dat zorgt weer voor tevreden klanten.

Liora van der Meer Innovatie nul13

Samen een stap verder

Een deel van onze specialiteit en flexibiliteit hebben we te danken aan onze samenwerkingspartners voor specifieke aanvullingen. Denk bijvoorbeeld aan HRM, juridische vraagstukken, onderwijshuisvesting en pedagogische visievorming.
Per opdracht of traject stellen we een team samen dat het beste bij de situatie én de oplossing past. Meer weten?
Kennismaken is altijd vrijblijvend >>

Benieuwd naar één van ons?