Over ons

Friskijkers die een stap
verder denken en doen.
Specialisten die adviseren bij de juiste zetten.

Over ons

Innovatie nul13 is compact en gespecialiseerd. Met de juiste mensen en alle essentiële expertises. Dit is het team dat opvang, onderwijs, zorg en gemeenten helpt met een effectief beleid binnen het sociale domein, een passend onderwijskansenbeleid, de integratie van (jeugd)zorg en kinderopvang en alle onderliggende, complexe vraagstukken:

Koen Kock

Koen kent het klappen van de zweep en alle ontwikkelingen die nu spelen. Komt het beste tot z’n recht als onafhankelijk adviseur, (interim) proces-/projectmanager en intermediair. Vooral op het gebied van onderwijs, kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, consultatiebureau/JGZ en GGD.

Innovatie_nul13_Koen_Kock2
Innovatie_nul13_Sebastiaan_Baauw

Sebastiaan Baauw

Sebastiaan houdt van heldere bedrijfsanalyses, grondige risico-inventarisaties en financiële doorberekeningen. Heeft een HRM- en bedrijfskundige achtergrond. Hij kent het werkveld van onderwijs, opvang en gemeente van binnenuit. Is daardoor de juiste gesprekspartner en een integere belangenbehartiger in overnameprocessen.

Janine Boekelder

Janine is een doorgewinterde communicatieprofessional en klantstrateeg. Jarenlang betrokken bij alle ontwikkelingen in vroeg- en voorschoolse opvang, onder andere als manager bij een grote kinderopvangorganisatie. Weet als geen ander dat verbinding tussen opvang en ouders cruciaal is. Organiseert en realiseert alle projectcommunicatie.

Innovatie_nul13_Janine_Boekelder2
Innovatie_nul13_Freya_Gerbrandy2

Freya Gerbrandy

Freya is helemaal thuis in arbeids- en organisatiepsychologie. Voor de klant pakt ze projecten zowel inhoudelijk als organisatorisch op. Kenmerkend voor Freya zijn haar open vizier, brede interesses, en de kracht om mensen én processen in beweging te krijgen.

Iris Lemmen

Iris maakt deel uit van het Peutermonitor-team en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door haar prettige manier van communiceren en haar klantvriendelijkheid voelen klanten zich gehoord en geholpen. Iris werkt zorgvuldig, luistert goed en zorgt dat vragen rondom de Peutermonitor snel worden opgepakt. Zo draait de helpdesk van de Peutermonitor altijd op volle kracht.

Innovatie_nul13_Iris_Lemmen3
Innovatie_nul13_Yentl_Melssen

Yentl Melssen

Yentl is een ervaren projectmanager met een heldere kijk op (ICT-)processen. Ze is ondernemend en enthousiast en heeft een grote verbeeldingskracht. Iemand die denkt in kansen en mogelijkheden en graag out of the box kijkt. Altijd op zoek naar verbeteringen en concreet resultaat. Met haar prettige en open manier van communiceren is zij een waardevolle aanvulling op ons team.

Manou Willems

Manou heeft een grote kennis van data en statistiek die zij graag toepast in een sociaal-maatschappelijke context. Met haar nieuwsgierige en onderzoekende blik biedt zij data-gedreven oplossingen voor vraagstukken binnen het Sociaal Domein door de juiste informatie te combineren en te duiden. Door haar pedagogische en psychologische achtergrond weet zij data te analyseren en te vertalen naar kennis en inzichten waardoor cijfers gaan leven en het voor onze klanten veel meerwaarde geeft.

Innovatie_nul13_Caroline_Bosch2

Caroline Bosch

Caroline is een ervaren manager kinderopvang. Ze is van grote waarde in vragen rondom IKC-vorming, onderwijs en kinderopvang. Niet met ellenlange rapporten, maar door samen te kijken naar wat nodig en haalbaar is. Pragmatisch, nuchter en bovenal met plezier in ieder proces.

Christiane Wils

Communicatie is haar vak, verbinden haar passie en een analytische blik haar kracht. Christiane zorgt voor een frisse blik op alle (marketing)communicatie binnen ons bureau en onze opdrachten. Haar juridische opleiding geeft haar strategisch inzicht een extra boost.

Innovatie_nul13_Christiane_Wils2
Innovatie_nul13_Marijke_Koreneef

Marijke Koreneef

Marijke is een (ortho)pedagoog met zeer veel ervaring in de kinderopvang. Voor Marijke is het elke dag weer een uitdaging om te kijken hoe het pedagogisch klimaat in de kinderopvang en onderwijs zo goed mogelijk vormgegeven kan worden, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ze is erkend video-interactie-begeleider en -trainer en VVE-coach. Daarnaast is Marijke analytisch, komt snel tot de kern, is positief kritisch, oplossingsgericht en gaat altijd in dialoog.

Samen een stap verder

Een deel van onze specialiteit en flexibiliteit hebben we te danken aan onze samenwerkingspartners voor specifieke aanvullingen. Denk bijvoorbeeld aan HRM, juridische vraagstukken, onderwijshuisvesting en pedagogische visievorming.
Per opdracht of traject stellen we een team samen dat het beste bij de situatie én de oplossing past. Meer weten?
Kennismaken is altijd vrijblijvend >>

Benieuwd naar één van ons?