Over ons

Friskijkers die een stap
verder denken en doen.
Specialisten die adviseren bij de juiste zetten.

Over ons

Innovatie nul13 is compact en gespecialiseerd. Met de juiste mensen en alle essentiële expertises. Dit is het team dat opvang, onderwijs, zorg en gemeenten helpt met een effectief beleid binnen het sociale domein, een passend onderwijskansenbeleid, de integratie van (jeugd)zorg en kinderopvang en alle onderliggende, complexe vraagstukken:

Koen Kock

Als senior adviseur kent Koen het klappen van de zweep bij alle ontwikkelingen die nu spelen in het kader van onderwijsachterstanden, gelijke kansen en jeugdzorg. Koen heeft veel ervaring met het begeleiden van complexe (samenwerkings)processen tussen organisaties en overheden en de relaties met omliggende werkvelden. Door zijn kennis worden vraagstukken objectief en met zijn energieke en verbindende persoonlijkheid streeft hij altijd naar een gedragen (project)resultaat en advies. Vaak zijn hierbij ook vraagstukken van grip, wie doet wat, wat kost iets en toekomstbestendigheid aan de orde. Koen is partner bij Innovatie nul13.

Innovatie_nul13_Koen_Kock2
Innovatie_nul13_Sebastiaan_Baauw

Sebastiaan Baauw

Sebastiaan is als senior adviseur actief binnen complexe opdrachten waarbij hij zijn bedrijfskundige en juridische ervaring weet in te zetten. Hij brengt hierbij zijn uitgebreide kennis van (data)analyses en bedrijfskundige onderzoeken in. Hij weet zaken inzichtelijk en objectief te maken voor opdrachtgevers en samenwerkingspartners binnen de keten van gemeente, onderwijs, kinderopvang en (jeugd)zorg. Met zijn oplossingsgerichte aanpak weet hij anderen vaak te verassen met zaken die zijzelf nog niet (scherp) in beeld hadden. Sebastiaan is partner bij Innovatie nul13.

Janine Boekelder

Al jarenlang betrokken bij alle ontwikkelingen in de kinderopvang en gemeenten in het algemeen en het onderwijsachterstandenbeleid en de voor- en vroegschoolse educatie in het bijzonder. Daarmee is Janine als senior adviseur een gedegen en gedreven gespreks- en sparringpartner voor alle geledingen binnen gemeente, kinderopvang en onderwijs. Met een achtergrond in communicatie en klantstrategie weet ze als geen ander de verbinding te leggen tussen de betrokken partners in de diverse vraagstukken die op tafel liggen. Janine is partner bij Innovatie nul13.

Innovatie_nul13_Janine_Boekelder2
Innovatie_nul13_Freya_Gerbrandy2

Freya Gerbrandy

Freya is helemaal thuis in arbeids- en organisatiepsychologie. Voor de klant pakt ze projecten zowel inhoudelijk als organisatorisch op. Kenmerkend voor Freya zijn haar open vizier, brede interesses, en de kracht om mensen én processen in beweging te krijgen.

Iris Lemmen

Iris maakt deel uit van het Peutermonitor-team en is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Door haar prettige manier van communiceren en haar klantvriendelijkheid voelen klanten zich gehoord en geholpen. Iris werkt zorgvuldig, luistert goed en zorgt dat vragen rondom de Peutermonitor snel worden opgepakt. Zo draait de helpdesk van de Peutermonitor altijd op volle kracht.

Innovatie_nul13_Iris_Lemmen3
Innovatie_nul13_Yentl_Melssen

Yentl Melssen

Yentl is een ervaren projectmanager met een heldere kijk op (ICT-)processen. Ze is ondernemend en enthousiast en heeft een grote verbeeldingskracht. Iemand die denkt in kansen en mogelijkheden en graag out of the box kijkt. Altijd op zoek naar verbeteringen en concreet resultaat. Met haar prettige en open manier van communiceren is zij een waardevolle aanvulling op ons team.

Manou Willems

Manou heeft een grote kennis van data en statistiek die zij graag toepast in een sociaal-maatschappelijke context. Met haar nieuwsgierige en onderzoekende blik biedt zij data-gedreven oplossingen voor vraagstukken binnen het Sociaal Domein door de juiste informatie te combineren en te duiden. Door haar pedagogische en psychologische achtergrond weet zij data te analyseren en te vertalen naar kennis en inzichten waardoor cijfers gaan leven en het voor onze klanten veel meerwaarde geeft.

Innovatie_nul13_Madeleine_de_Beus_zw

Madeleine de Beus

Madeleine maakt deel uit van het Peutermonitor-team. Ze helpt onze klanten om tot een optimaal gebruik van de Peutermonitor te komen. Madeleine werkt nauwkeurig en is transparant in haar communicatie. Ze heeft haar master Health Science afgerond met als specialisatie Prevention and Public Health. Vanuit die achtergrond is zij ook betrokken bij opdrachten rondom preventie, indiceren en toeleiden.

Caroline Bosch

Caroline is een ervaren manager kinderopvang. Ze is van grote waarde in vragen rondom IKC-vorming, onderwijs en kinderopvang. Niet met ellenlange rapporten, maar door samen te kijken naar wat nodig en haalbaar is. Pragmatisch, nuchter en bovenal met plezier in ieder proces.

Innovatie_nul13_Caroline_Bosch2
Innovatie_nul13_Marijke_Koreneef

Marijke Koreneef

Marijke is een (ortho)pedagoog met zeer veel ervaring in de kinderopvang. Voor Marijke is het elke dag weer een uitdaging om te kijken hoe het pedagogisch klimaat in de kinderopvang en onderwijs zo goed mogelijk vormgegeven kan worden, zodat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ze is erkend video-interactie-begeleider en -trainer en VVE-coach. Daarnaast is Marijke analytisch, komt snel tot de kern, is positief kritisch, oplossingsgericht en gaat altijd in dialoog.

Samen een stap verder

Een deel van onze specialiteit en flexibiliteit hebben we te danken aan onze samenwerkingspartners voor specifieke aanvullingen. Denk bijvoorbeeld aan HRM, juridische vraagstukken, onderwijshuisvesting en pedagogische visievorming.
Per opdracht of traject stellen we een team samen dat het beste bij de situatie én de oplossing past. Meer weten?
Kennismaken is altijd vrijblijvend >>

Benieuwd naar één van ons?