Path 0 jaar 13 jaar
Coördinator Monitoring

Alles over Yentl

Dit is Yentl

“Samen nieuwe dingen bouwen geeft energie”

Yentl is Coördinator Monitoring en stuurt het Peutermonitor team aan. Met haar bedrijfskundige achtergrond is zij een waardevolle collega voor Innovatie nul13. Zo regelt ze onder andere nieuwe implementaties van de Peutermonitor en stuurt ze de helpdesk aan. Yentl zorgt ervoor dat processen efficiënt en effectief verlopen. “Ik vind het leuk om te ontdekken hoe ik met techniek iets voor elkaar kan krijgen.” In haar rol coördineert en begeleidt Yentl de ontwikkeling van nieuwe monitoren of nieuwe functionaliteiten van bestaande monitoren.

“Ik werk altijd vanuit de gegeven situatie. Die moeten we eerst bepalen, dan de componenten onderscheiden en vanuit daar kijken wat we gaan doen en met wie. Samen nieuwe dingen bouwen geeft energie.”

  • Is dol op eten en nieuwe dingen proeven
  • Zou ook graag succesvol kunstenaar willen zijn
  • Krijgt energie van samenwerken met anderen
  • Gaat graag op avontuur om nieuwe dingen te ontdekken
  • Houdt van de combinatie regelen, structureren en data
Over Innovatie nul13

Wij verwerken data op een constructieve manier. Door het inzicht dat wij bieden hebben we samen met gemeenten al heel veel bereikt voor doelgroeppeuters. Daar ben ik echt trots op. We zijn heel praktisch: we geven richting aan gemeenten en de mensen die het werk moeten uitvoeren. Innovatie nul13 richt zich op het effect van beleid, niet op het voeren van beleid.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s