Path 0 jaar 13 jaar
Adviseur & Partner

Alles over Koen

Dit is Koen

“Ik heb aan een half woord genoeg”

Koen is partner bij Innovatie nul13. Zijn drive is elke dag opnieuw gelijke kansen creëren voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar. Verbinding staat centraal; niet alleen met gemeenten, maar met alle betrokken partijen. Persoonlijk contact en een directe relatie met alle opdrachtgevers zorgen voor een waardevolle samenwerking. “Resultaat behalen geeft energie, vooral als we het samen doen.”

In elk project is Koen degene die alles overziet en organiseert. Met een positieve insteek geeft hij anderen nieuwe inzichten en brengt de boel in beweging. Kennis is de basis: Koen weet alles van onderwijsachterstanden en heeft veel ervaring in het begeleiden van complexe samenwerkingsprocessen tussen ketenpartners.

  • Gaat graag op citytrip met zijn kinderen
  • Heeft aan een half woord genoeg om tot de kern te komen
  • Was ook graag festivaldirecteur geworden
  • Wordt enthousiast van het bijdragen aan en behalen van resultaat
  • Werkt graag samen met anderen
Over Innovatie nul13

De gemeentelijke opdracht moet nu eenmaal uitgevoerd worden door een aantal partijen. Het is belangrijk dat die partijen elkaars taal spreken. Van beleid tot praktijk en andersom. Er zit zoveel ruis op zoveel niveaus, dat het nodig is om met kennis de partijen te bewegen en te verbinden. Wij denken mee vanuit landelijk beleid en vertalen dat naar een pragmatische aanpak.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s