Path 0 jaar 13 jaar
Adviseur & Partner

Alles over Janine

Dit is Janine

“Samen stappen zetten naar verandering van beleid”

Janine is al jarenlang betrokken bij alle ontwikkelingen rondom onderwijsachterstandenbeleid en vroegschoolse educatie. De vraagstukken die bij gemeenten op tafel liggen zijn uitdagend. Als  partner bij Innovatie nul13 is Janine een fijne gesprekspartner. “Ik stel kritische vragen en help met duiden.” Om goed advies te geven is haar kennis van grote toegevoegde waarde. En als ze het niet weet, zoekt ze het tot op de bodem uit.

Met haar achtergrond in communicatie en klantstrategie maakt Janine makkelijk de verbinding met gemeenten en betrokken ketenpartners. “In gemeenten ligt vaak een behoorlijk vraagstuk. Het geeft energie als partijen constructief meedenken hoe de verandering kan plaatsvinden en wat ze daarmee kunnen. Dan zetten we samen stappen naar waardevolle verandering van het beleid.”

  • Is de Innovatie nul13 vraagbaak: “Als je het niet weet, vraag je het Janine”
  • Eet graag pittig: “Die tubetjes wasabi zijn voor mij”
  • Was ook graag kinderarts geworden
  • Krijgt energie van dingen uitzoeken en opzoeken
  • Zoekt altijd naar de verbinding tussen partijen
Over Innovatie nul13

Waar nodig helpen we gemeenten met kennis, monitoring of als sparringpartner. Wij kunnen vanuit gemeentelijk perspectief denken: we zorgen ervoor dat de gemeente voldoende kennis en inzicht krijgt van hun ketenpartners (onderwijs, kinderopvang en jeugdzorg). Daarvoor doen we onderzoek en vertalen dat vervolgens naar een concreet en praktisch stappenplan. Als gemeente kun je direct aan de slag.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s