Path 0 jaar 13 jaar
Adviseur

Alles over Freya

Dit is Freya

“Iemand écht verder helpen geeft energie”

Freya is adviseur bij Innovatie nul13. Ze krijgt energie van het helpen van anderen. “Wij helpen gemeenten met hun samenwerkingspartners om ergens écht doorheen te komen. Door zaken inzichtelijk te maken wordt duidelijk welke knelpunten we met elkaar kunnen aanpakken om een stap vooruit te komen. Dat vind ik mooi.” 

De afwisseling vindt Freya het leukst: van het geven van de OAB-Masterclass tot het doorontwikkelen van de Peutermonitor tot inhoudelijk beleidsadvies. “Adviestrajecten zijn altijd puzzels. Wat weten we al en welke informatie hebben we nog nodig? Hoe en met wie komen we verder?” Dankzij haar jarenlange ervaring bij Innovatie nul13 heeft Freya veel kennis van gemeenten en over ontwikkelingen vanuit het Rijk. De toegevoegde waarde zit ‘m dan ook in persoonlijk contact, verbinden. Dat maakt Freya tot een waardevolle adviseur, een sparringpartner die je elke gemeente gunt.

  • Heeft als hobby langebaanschaatsen, dankzij haar Friese roots
  • Bijt zich vast in een onderwerp om dat helemaal uit te kunnen leggen
  • Werkt met een takenlijst: “Ik vergeet nooit iets!”
  • Duikt graag en is gefascineerd door de oceaan, (wal)vissen en koraal
  • Geeft masterclasses over onderwerpen in het werkveld
Over Innovatie nul13

Ik gun iedere gemeente Innovatie nul13. We helpen met alles wat nodig is om goed beleid te maken. We geven praktisch, juridisch en rekenkundig advies. Sterker nog, we vertalen het advies naar een lokale oplossing. Met als hoger doel dat zo min mogelijk kinderen met onderwijsachterstanden opgroeien.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s