Path 0 jaar 13 jaar
Specialisten die adviseren bij elke stap

Friskijkers die een stap
verder denken en doen

Ons team

Over onze mensen

Ons team bestaat uit friskijkers, met ieder zijn eigen expertise. Het sociaal domein kent voor ons geen geheimen.

We adviseren en faciliteren. We geven inzicht door middel van data uit onze eigen monitors én we zijn de kennispartner voor gemeenten. Het uitgangspunt is altijd een lange termijn samenwerking. Een stap verder door verfrissend maatwerk. Onze mensen verbinden gemeenten, kinderopvang, onderwijs en (jeugd)zorg. Zo maken we samen het verschil in elke gemeente. Met als ultiem doel de beste kans creëren voor álle kinderen.

De basis

Onze kernwaarden

  • Echt contact en verbinding maken met onze klanten
  • Kennis en data gebruiken om te blijven innoveren
  • Open, eerlijk en met humor samenwerken
  • Ondernemend en creatief in het vinden van oplossingen
Innovatie nul13

Ontmoet ons team

Koen Kock

Adviseur & Partner

Koen is partner bij Innovatie nul13. Zijn drive is elke dag opnieuw gelijke kansen creëren voor alle kinderen van 0 tot 13 jaar.

Meer over Koen

Janine Boekelder

Adviseur & Partner

Janine heeft veel waardevolle kennis van onderwijsachterstanden en vroegschoolse educatie. Ze helpt gemeenten en ketenpartners met het constructief veranderen van beleid.

Meer over Janine

Sebastiaan Baauw

Adviseur & Partner

Als partner zet Sebastiaan zijn bedrijfskundige en juridische ervaring in bij complexe opdrachten. Met als ultiem doel gelijke kansen voor alle kinderen.

Meer over Sebastiaan

Freya Gerbrandy

Adviseur

Freya helpt gemeenten een stap vooruit door zaken inzichtelijk te maken. Geeft inhoudelijk beleidsadvies, OAB-Masterclasses en kent alle ontwikkelingen vanuit het Rijk.

Meer over Freya

Jij?

Nieuwe collega

Hey, friskijker! Geloof jij net als wij in gelijke kansen voor alle kinderen? Word adviseur of projectondersteuner bij Innovatie nul13.

Bekijk onze vacatures

Marleen van der Linden

Projectondersteuner Monitoring

Marleen ondersteunt gebruikers van de Peutermonitor. Ze draagt zorg voor het tijdig aanleveren van data door partners en helpt waar nodig.

Meer over Marleen

Iris Lemmen

Projectondersteuner Monitoring

Iris is verantwoordelijk voor de helpdesk en begeleidt implementaties van de Peutermonitor. Ze helpt gemeenten bij het lezen van de data.

Meer over Iris

Yentl Melssen

Coördinator Monitoring

Yentl is coördinator van het Peutermonitor team en zorgt ervoor dat processen efficiënt en effectief verlopen. Ook coördineert en ontwikkelt Yentl nieuwe monitors en functionaliteiten.

Meer over Yentl

Ellen Monteban

Adviseur

Als adviseur slaat Ellen de brug tussen partijen in de keten. Ze zet haar ervaring als pedagoog en als adviseur in het landelijk jeugdbeleid in voor een sterke pedagogische sociale basis voor elk kind.

Meer over Ellen

Stefanie Nijenhof

Adviseur

Stefanie is adviseur Sociaal Domein. Zij ziet het als haar missie om gemeenten en hun partners dezelfde taal te laten spreken. Steeds een stap dichterbij de beste kansen voor alle kinderen.

Meer over Stefanie

Nancy Paerels – van der Veen

Adviseur

Nancy is adviseur Sociaal Domein, gericht op passende kinderopvang. Met haar ervaring in de kinderopvang is Nancy een waardevolle sparringpartner voor gemeenten en hun partners.

Meer over Nancy

Madeleine de Beus

Adviseur

Madeleine is adviseur met als expertise de VVE-Resultatenmonitor. Is goed op de hoogte van wat er speelt: landelijk en op lokaal niveau. Een fijne sparringpartner voor klanten en team.

Meer over Madeleine

Maré Kooijman

Projectondersteuner Monitoring

Maré helpt gemeenten, JGZ/GGD en kinderopvang met het uploaden en verwerken van data in de monitors. Zoekt altijd naar de kern om anderen zo goed mogelijk te ondersteunen.

Meer over Maré

Mara List-Inkenhaag

Projectondersteuner Monitoring

Mara is projectondersteuner binnen team Monitoring. Met haar werk zorgt ze ervoor dat alle processen rondom onze monitors goed verlopen.

Meer over Mara
Amanda Meijer

Amanda Meijer

Management Assistent

Amanda Meijer is management assistente bij Innovatie nul13. In haar rol ondersteunt zij onze adviseurs met agendabeheer en projectmanagement.

Meer over Amanda

Natasja Esseboom

Directie assistent

Natasja is directie assistent bij Innovatie nul13. Ze ondersteunt het management en het team. Iedereen leunt op Natasja qua planning en structuur.

Meer over Natasja

Marloes Slijderink

Adviseur Monitoring

Marloes is adviseur monitoring. Zij helpt gemeenten een vertaalslag te maken van de data. Van data naar inzicht naar beleid.

Meer over Marloes