Path 0 jaar 13 jaar
Adviseur Monitoring

Alles over Marloes

Dit is Marloes

“Samen het beleid voor ouders en kinderen verbeteren”

Marloes is adviseur monitoring. Marloes mag als adviseur veel samenwerken met mensen en visies uitwisselen, en met plezier. “Daar laad ik van op.” In haar rol zit ze tussen het adviesteam en het monitoringsteam in. Dat betekent dat Marloes gemeenten helpt een vertaalslag te maken door middel van data. Ze laat zien hoe je de data uit de monitor kunt gebruiken en vooral wat het betekent. Marloes ziet het verhaal om de data heen en helpt met duiden. Daardoor kunnen gemeenten passend beleid maken, in het belang van kinderen en hun gezinnen.

Met haar master bestuurskunde, achtergrond als pedagoog en werkervaring in jeugdzorg en kinderopvang, snapt Marloes wat er speelt. Dat maakt haar tot een fijne gesprekspartner. Ze neemt mensen mee in haar gedachtegang en overlegt altijd met betrokken partijen. “Mijn missie is om het beleid voor kinderen te verbeteren. Samen.”

  • Woont in Zwolle en komt zingend in de auto naar je toe
  • Organiseert thuis regelmatig etentjes voor 30 man
  • Wil graag invloed hebben op het beleid, zodat ze het voor kinderen en gezinnen kan verbeteren
  • Houdt van rock en soul muziek en gaat naar metal concerten (en meer!)
  • Maakt met Innovatie nul13 haar missie werkelijkheid
Over Innovatie nul13

Innovatie nul13 is een betrokken en ambitieuze organisatie. We innoveren op heel veel vlakken en zijn bereid iedereen te helpen. Daarmee doen we iets wat andere bureaus niet doen. We maken zaken écht inzichtelijk: je hebt inzicht nodig voordat je er iets aan kunt doen.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s