Path 0 jaar 13 jaar
Adviseur

Alles over Stefanie

Dit is Stefanie

“Met z’n allen dezelfde taal spreken”

Als adviseur is Stefanie degene die de rust en het overzicht bewaart in elk project. Een rol die zij na ruim 13 jaar in de kinderopvang helemaal eigen heeft gemaakt. Dankzij die ervaring bekijkt Stefanie zaken vanuit verschillende perspectieven: “Ik krijg energie van dingen uitpluizen en onderzoeken.”

“Niet alleen de berekeningen en cijfers uit de monitors zijn belangrijk, ook het inzicht dat daaruit komt.” Ze benadrukt vanuit die gedachte het samen doen: “Gemeenten, hun partners en wij moeten samenwerken om tot hetzelfde doel te komen. Als we van elkaar begrijpen wat we doen en waarom we het doen, komen we verder. Dan kunnen we pas écht iets bereiken voor kinderen.”

Stefanie gaat onbevangen in gesprek en kijkt vanuit daar waar het naartoe leidt. “Ik houd het gesprek open en luister goed naar wat er gezegd wordt en naar wat er niet gezegd wordt.” Ze gelooft dat je meer bereikt als iedereen dezelfde taal spreekt. Het is haar missie om dat elke dag opnieuw te realiseren.

  • Vindt mensen begeleiden en verder helpen fantastisch
  • Houdt van wandelen (of joggen) en schilderen
  • Gaat graag onbevangen in gesprek met anderen
  • Is afgestudeerd als creatief therapeut
  • Voelt goed aan wat mensen nodig hebben
Over Innovatie nul13

Innovatie nul13 is een verbinder: we gaan de relatie aan met onze opdrachtgevers en hun partners. We horen wat er gezegd wordt. Wij snappen wat er gedaan moet worden. We zorgen, met onze ervaring en monitors, voor helderheid en duidelijkheid. Als iedereen elkaar begrijpt kunnen we samen een goede plek voor ieder kind realiseren.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s