Path 0 jaar 13 jaar
Projectondersteuner Monitoring

Alles over Maré

Dit is Maré

“Zo kan ik iemand echt helpen

Maré haalt voldoening uit het helpen van mensen. Het is voor hem belangrijk dat dat op een informele manier gebeurt. Als projectondersteuner in team Monitoring heeft Maré dagelijks contact met gemeenten, kinderopvang en de JGZ/GGD. “Ik probeer de drempel om contact op te nemen zo laag mogelijk te houden,” vertelt hij. “We hebben tenslotte een gezamenlijk belang in het goed uploaden en verwerken van de data.”

Met zijn achtergrond in de filmwereld en achter de camera, weet Maré hoe hij anderen op hun gemak kan stellen. “Daarvoor gebruik ik onder andere verschillende gesprekstechnieken. Zo kom ik tot de kern en kan ik iemand echt helpen.” Het is zijn missie om anderen blij te maken. “Als ik bij onze klanten een glimlach kan creëren, is mijn missie geslaagd.”

  • Gebruikt humor als ijsbreker
  • Stelt open vragen zonder dat je het door hebt
  • Werkt graag samen met anderen
  • Is al jaren filmcomponist
  • Wordt intens gelukkig van sushi
Over Innovatie nul13

We leven in een tijd waarin polarisatie aan de orde van de dag is. Ik geloof dat we weer bij elkaar kunnen komen door de juiste partijen te laten samenwerken. Gemeenten, GGD, JGZ en kinderopvang. Allemaal spelen ze een belangrijke rol in de ontwikkeling van kinderen. Kinderen krijgen al op jonge leeftijd onderwijs en een moreel kompas mee. Als we dat samen goed inrichten, kunnen kinderen van elkaar leren en het verschil maken voor nieuwe generaties. Dat geeft hoop.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s