Path 0 jaar 13 jaar
Adviseur

Alles over Madeleine

Dit is Madeleine

“Verbanden ontdekken en vervolgens verbinden”

Madeleine is adviseur met als expertise de VVE-Resultatenmonitor. Ze startte in het monitoringsteam en is dankzij haar kennis doorgegroeid tot adviseur. Madeleine is heel nieuwsgierig, een fijne eigenschap voor haar rol. Ze is goed op de hoogte van landelijke ontwikkelingen vanuit het Rijk en veel met de data vanuit de monitor bezig. In haar rol ontdekt zij verbanden tussen verschillende projecten, monitors, data en gemeenten om die vervolgens te verbinden. “Soms voel ik de kwartjes vallen in mijn brein.” Dat gaat hand in hand met persoonlijk contact. “Het blijft iets wat je samen doet: de duiding van inzichten en het zien van het verhaal om de data heen. Dat vind ik geweldig.”

In een project houdt Madeleine de planning in de gaten en is ze in het contact met alle betrokken partijen altijd op de hoogte. “Ik voel en zie wat er gaande is, ik kan goed inschatten hoe mensen samen levelen.” Je kunt haar ook treffen op een adviestraject voor passende kinderopvang. Kortom, Madeleine is een spin in het van-data-naar-advies-web.

  • Wil altijd alles goed weten en kijkt graag vooruit
  • Doet meerdere sportevenementen per jaar
  • Zou ook banketbakker kunnen zijn
  • Maakt graag samen nieuwe dingen
  • Vertaalt inzicht uit data naar praktisch advies
Over Innovatie nul13

Met de data uit onze monitors en het verhaal dat achter de cijfers schuilgaat, kunnen we bijdragen aan een groter geheel. Het gaat namelijk altijd om het kind. We leggen de verbinding tussen wat er landelijk speelt en wat er lokaal nodig is. Preventief werken om kansengelijkheid voor kinderen te bevorderen. We adviseren gemeenten om die gelijkheid te creëren.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s