Path 0 jaar 13 jaar
Adviseur & Partner

Alles over Sebastiaan

Dit is Sebastiaan

“Het ultieme doel? Gelijke kansen voor álle kinderen.”

Sebastiaan heeft een bedrijfskundige en juridische achtergrond. Als partner zet hij die ervaring in bij complexe opdrachten. Vraagstukken die gaan over bedrijfsvoering, de cijfermatige kant van subsidies en subsidieverstrekkingen geven energie. “Ik denk graag na over hoe je zaken inzichtelijk en objectief maakt.” Met zijn oplossingsgerichte aanpak weet hij anderen te verrassen met zaken die zij zelf nog niet scherp in beeld hadden.

Klantvraagstukken moeten op de juiste manier vertaald worden naar inzichtelijke rapportages en dashboards. Sebastiaan en zijn team gebruiken daarvoor data-analyse technieken die flexibel inzetbaar zijn. Dat geeft ruimte om de juiste inzichten te realiseren voor gemeenten en ketenpartners. “Ik geef met plezier leiding aan deze projecten, waarbij diverse interne disciplines samenwerken. Hierbij draag ik er ook zorg voor dat de juiste juridische documentatie, vaak in het kader van de AVG, beschikbaar is.”

Sebastiaan streeft ernaar het voor klanten nog makkelijker en prettiger te maken. Met als ultiem doel gelijke kansen voor álle kinderen. “De diversiteit binnen ons bureau en het samenwerken met het team en onze klanten vind ik geweldig.”

  • Is een analytische meedenker met goed gevoel voor humor
  • Draagt bij aan de kansengelijkheid van alle kinderen
  • Spreekt vloeiend Sranantongo
  • Kan heel verdienstelijk zingen
  • Zou graag stamhoofd zijn in het binnenland van Suriname
Over Innovatie nul13

Innovatie nul13 bestaat om voor kinderen in Nederland een betere plek te maken. Gelijke kansen voor álle kinderen. Daarom helpen en ondersteunen wij gemeenten met het oplossen van complexe vraagstukken. Wat voor anderen complex of ingewikkeld lijkt, maken wij pragmatisch praktisch. Met onze bijdrage kunnen gemeenten en ketenpartners de juiste stappen zetten om tot de oplossing te komen.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s