Path 0 jaar 13 jaar
Dit is Nancy

“Mensen écht op weg helpen geeft energie”

Met haar achtergrond bij een grote kinderopvangorganisatie en als interim manager is Nancy een waardevolle sparringpartner. Ze heeft in verschillende gemeenten in het land voor kinderopvangorganisaties een coördinerende rol gehad rondom kansengelijkheid. Ook heeft Nancy veel ervaring met scholen en het onderwijs, waar passende kinderopvang onderdeel van is.

Als adviseur bij Innovatie nul13 kiest Nancy voor het brede perspectief. “Ik ben altijd benieuwd naar de vraag achter de vraag. Soms moet je wat dieper graven om tot de kern te komen. Van daaruit gaan we verder. Wat zijn de pijnpunten? Voor wie? En wat zeggen de cijfers?”

Nancy zoekt elke dag naar de ‘confetti’ en zorgt gegarandeerd voor een goede sfeer. “Als het even kan met een boel gezelligheid en humor.” Nancy’s drive is bepalend. “Met mijn energie en enthousiasme neem ik mensen mee in een traject. Of ik help om vanuit een ander perspectief te denken. Als we er samen in geloven, komen we tot het mooiste resultaat.”

  • Krijgt energie van mensen écht op weg helpen
  • Houdt van samenwerken en “er samen iets moois van maken”
  • Vindt sportemotie de mooiste emotie die er is
  • Gaat in haar volgende leven bij de politie werken
  • Heeft tot haar 28e op het hoogste niveau gevolleybald en heeft de drive van een topsporter
Over Innovatie nul13

Ik gun iedere gemeente de denkwijze van ons bureau. Met behulp van data uit onze monitors kunnen we veel dieper inzoomen op lokale problematiek. We doen het samen met gemeenten en partners: we hebben elkaar allemaal nodig op een ander gebied. Daardoor kunnen we uitdagingen veel gerichter aanpakken. We denken in oplossingen en kunnen zo echt waarde toevoegen.

Cases

Recente projecten van Innovatie nul13

Over ons

Ontmoet ook mijn collega’s